VRIJDAG 13 NOVEMBER EN ZATERDAG 14 NOVEMBER – SPORTHAL DE SLAGEN WAALWIJK

Memories &  Dreams is een onvergetelijke happening. Memories & Dreams 2015 wordt georganiseerd ten bate van Villa Pardoes.

Bij Villa Pardoes kunnen kinderen met een ernstige ziekte samen met het gezin gratis van een onbezorgde en onvergetelijke vakantieweek genieten.

Omdat er een te grote wachtlijst bestaat voor deze vaak zo nodige vakanties, wil Villa Pardoes uitbreiden. Met de opbrengst van Memories & Dreams wordt een nieuwe muziektuin gerealiseerd in de thematuinen van Villa Pardoes.

Kinderen kunnen daar interactief een muzikaal pad bewandelen, zoals hinkelend over een piano en balancerend op de staren van een gitaar.

 

Het gevoel van ultieme vakantie dat Villa Pardoes aan haar gasten geeft, vormt de leidraad voor Memories & Dreams 2015.

Denk hierbij terug aan de heerlijke vakanties waarin u onbezorgd heeft kunnen genieten samen met de mensen waar u om geeft.

Voor de gezinnen die Villa Pardoes bezoeken is dit vaak onmogelijk. Met Memories & Dreams waant u zich in een prachtige ambiance en kunt u heerlijk wegdromen bij de muziek waardoor u weer die ultieme vakantiesfeer beleeft. Het programma is aantrekkelijk voor alle publiek.

De muziek is licht, populair, vol emoties en hartverwarmend.

 

Als jullie het leuk vinden om erbij te zijn, is het mogelijk vanaf heden kaarten te kopen.

Dat kan via de website, de Rabobank en met korting via de webwinkel van het Brabants Dagblad.

 

Het wordt een fantastische avond voor oog en oor….mis het niet en koop snel kaarten!!

 

image004