Afgelopen zaterdag is in de muziekstudio van de Pop-up zangschool een prachtige cover opgenomen van Ieke en Demi die samen het liedje Pretty Hurts van Beyonce zingen. De beide zangeressen worden begeleid door Ieke’s vaste muzikaal begeleider/gitarist/pianist Peter Thissen. De uitkomst is een prachtige cover waar je kippevel van krijgt en welke de vele fans zal bevallen. Marco Borsato was in ieder geval al enthousiast over het resultaat… ga snel luisteren!

Opnamen SWAMP Muziekstudio Ieke Booij

Ieke Booij en muzikaal begeleider Peter Thissen gaan a.s. zaterdag en zondag opnamen maken in de SWAMP muziekstudio in Raamsdonk (www.swampstudio.nl). Er zal in totaal 20 uur worden gerepeteerd/gezongen/gemixt. Er zullen ook een aantal nieuwe nummers worden opgenomen. De studiotijd is gewonnen bij het Festival Talent van de Langstraat. Ieke heeft de 1e prijs gewonnen en deze gaat ze komend weekend als Talent van de Langstraat verzilveren… jullie zullen de resultaten horen via iTunes en anderszins…

Bekijk hier de video.